Om Panorama Yogaweekend

Prioriter deg selv.

Ønsket om å skape en deilig yogaretreat for våre medmenneskers fysiske og psykiske helse, førte til ideen om en mer praktisk, kortreist og tidssparende yogareise enn de man ellers ser til steder som Thailand, Kroatia og Bali.

Håpet er at folk ser den fantastiske muligheten til å klare å ta noen få timer i løpet av en stressende, hektisk hverdag for å ta vare på kropp og sinn.

Så dermed har Panorama Yogaweekend blitt til: en tredagers praktisering i selvkjærlighet, utfoldelse og selvpleie, kun 45 minutter fra Bergen.

Med begrenset med plasser, blir det også lettere for hver lærer å gi deltakerne sin fulle oppmerksomhet og veiledning gjennom de tre dagene.

For alt inkludert i prisen, får du 

- delta så mange yogaklasser du vil

-  2 overnattinger

- alle hovedmåltid: middag på fredag; frokost, lunsj og middag på lørdag; frokost på søndag (snacks, te og kaffe er å finne utenfor yogarommet vårt)

 tilgang til badstu, boblebad, solstue, treningsrom og naturopplevelser. 


Hvorfor begrenset med plasser?

Vi ønsker å kunne vie mye oppmerksomhet og veiledning til hver enkelt deltaker slik at du får mest mulig ut av opplevelsen

Dermed får deltakerne våre en langt mer eksklusiv opplevelse sammenlignet med det å delta på en yogaweekend sammen med 100-500 andre mennesker.