Om yogalærerne
Short og Wilde

Martine Short

Martine har praktisert yoga i nærmere 12 år ( av og på ) og det innebærer alt fra veldig fysisk krevende yoga til helt basic og rolig yoga, en god dose meditasjon, pust og avspenning.

Hun har yogalærerutdannelser gjennom Yogaprosess: 1000t (over 3 år), Yin yoga gjennom Ulrica Norberg: 50t., Chakra fordypelse gjennom Yogaprosess og Skandinavisk yoga og meditasjonsskole: 200t og Spesialutdannelse: Yoga for gravide hos Yogaprosess.

Under Panorama Yogaweekend kommer Martine til å holde Yin- og klassiske yogaklasser, Yoga Nidra (bevisst avslapping) og Acro- og håndstående klasser. Gleder oss!

Du kan lese mer om Martine på: www.martineshort.no og www.wildeyoga.no


Helena Wilde

Helena har hatt store utfordringer med helsen hele sitt voksne liv, men den dagen hun fant yoga, ble livet tålelig. Derfor ønsker hun nå å gi andre muligheten for HJELP TIL SELVHJELP gjennom praksisen av yoga. 

Hun har per dags dato 4 forskjellige yogautdannelser, blant annet en 200-timers Yoga Alliance-sertifisert Ashtanga Vinyasa utdannelse. 

"Som yogalærer mener jeg at veien til en frisk kropp og et sunt sinn hovedsakelig går gjennom bevegelse av kroppen. Videre tror jeg sterkt på at all trening må utføres riktig og trygt, og at all bevegelse skal kjennes godt. " 

Hun underviser dermed ikke i Ashtanga-disiplinen lenger, men er heller opptatt av funksjonell bevegelse, biomekanikk og pust. 

Les mer om Helena på hennes nettside: https://www.wildeyoga.com/