Timeplan 

Feb. 5-7, 2021

Ti ulike, spennende yogaklasser - og du er med på så mange eller så få du bare vil!

Om klassene

YANG & YIN (fre. 14.00)

Ledet av begge lærerne. Wilde starter timen med pust og meditasjon, etterfulgt av styrkende yoga. Halvveis i klassen, tar Short over med roligere bevegelse og avspenning. En klasse for å gi dere en energigivende og jordende start på helgen. 75 min. 


KVELDSYOGA (fre. 21.00)

Ledet av Short. En myk og rolig klasse for å gi dere en god natt. Den avsluttes med en spennende Tratak-meditasjon, en lysmeditasjon. Ca. 60 min (90 min. inkludert velkomst og info først). 


MORGENYOGA (lør. 07.15)

med mobilitet. En glimrende måte å gjøre kroppen klar for resten av dagen på. Klassen er ledet av Wilde så man kan forvente å alltid begynne med enkel pust- og meditasjonsøvelse. Rolig og styrkende med fokus på bevegelse i leddene. 75 min. 


PUSTEN OG DEN NYE VITENSKAPEN (lør. 10) 

Et foredrag med Wilde. Vitenskapbasert kunnskap om pusten: den tapte kunsten. Vi skal enkelt og komprimert snakke om fysiologien bak pusten og hvorfor det å puste mindre kanskje er det sunneste vi kan gjøre for helsen vår. Vi skal også gå gjennom 2-3 enkle øvelser du kan ta med deg videre. 45 min. 


YOGA NIDRA (lør. 11.30)

Ledet av Short. Yoga Nidra kalles også for yogisk søvn eller våken søvn. Det er en dyp, bevisst avspenning hvor man ligger helt i ro og lytter til Martines veiledning. Bli med på en drømmereise i kropp og sinn. Du trenger en pute og varme klær for denne klassen (du får teppe av oss). 30 min. 


BALANSELEK (lør. 12.15)

Etter Yoga Nidra har du mest sannsynlig en følelse av å ha fylt opp energilageret ditt igjen, så da er du kanskje klar for litt balanselek med Wilde. Etter en kort oppvarming (har du vært med på Morgenyoga er kroppen din allerede klar!) skal vi utforske ulike balanseøvelser: simulere ulendt terreng, visuelle øvelser, forarmstående og håndstående. I de to siste er det ikke meningen at du skal komme deg opp i balanse på armene, men heller at du skal få kjenne på hvordan man én dag kanskje kan komme seg dit. En gøy og bevissthetsgjørende klasse for en sterk og uredd kropp! Vi avslutter som alltid med en liten avspenning. 60 min. 


STREKK UT & RO NED (lør. 21.00)

Etter en lang og rik dag på matten, er denne 45-minutters klassen laget for å roe helt ned før du skal sove. Beroligende dufter og massasjeball og rolige bevegelser for maks velvære. Ledet av Wilde. 


NATTMEDITASJON (lør. 23.45)

for alle dere nattugler. Enda en spennende meditasjonspraksis som er verdt å få med seg, en øvelse for å rense ut det som har vært, for å skape mer plass til det som kommer. Ledet av Martine Short. 30 min. 


KRAFTFULL CHAKRA YOGA (søn. 09.00)

ledet av Short for en energigivende start på søndagen. En fysisk praksis med fokus på chakraene -  energisentrene - i kroppen. Avsluttes med en chakra-meditasjon. 60 min. 


BLINDFOLD YOGA (søn. 12.15)

med Short. En spennende klasse hvor vi utforsker bevegelse uten å bruke synssansen vår. Med klede over øynene må man virkelig lytte til egen kropp. Dermed er man helt til stede, her og nå.  75 min. 


PUST, MEDITASJON & FARVEL 

sammen med begge lærerne. Vi ønsker å avslutte en fantastisk helg sammen med dere ved å kontemplere over opplevelser, tanker og følelser i kropp og sinn. Slik at vi alle kan dra hjem igjen med flere verktøy å kunne bruke tilbake i hverdagen. Ca. 40 min. 


Utstyr: Ta med egen matte (pute til Nidra kan dere låne fra hotellrommet). Av oss får dere eget teppe og en blokk som dere beholder gjennom hele helgen. Det er viktig å ha gode, komfortable klær (løse klær kan være litt forstyrrende under de mest fysiske klassene), varme klær du kan ta på deg under avspenning, samt en drikkeflaske. 

Pga. Korona er det viktig at du har god hånd- og utstyrshygiene og at du holder minst 1 meters avstand.